Despre Kärcher

FIECARE ZI ESTE O ZI PENTRU OBIECTIVE MĂREȚE

Adorăm provocările și trăim din plin provocările – provocările dumneavoastră. Fie că e vorba de proiecte de curățenie uzuale sau extraordinare, intrarea în curte, hala fabricii sau Muntele Rushmore – noi cei de la Kärcher dorim să vă facem viața mai simplă, mai bună și mai plăcută, oferindu-vă soluții de curățare puternice și eficiente. Contribuim, de asemenea, la obținerea rezultatelor mărețe și favorizăm progresul. Pentru a crea și a dobândi valoare.

Ce ne ghidează?

Filosofia noastră clară și simplă: inovația reprezintă beneficiul oamenilor. Suntem perfecționiști, regândim întotdeauna sistemele și proiectele. Avem curajul să deschidem drumuri noi și siguranța să acționăm în loc să vorbim despre toate acestea. Această filosofie generează soluții eficiente, de calitate, care permit o gestionare inovatoare, cu un pas înaintea pieței. Deoarece, pentru noi, curățenia este cea mai mare provocare din lume. Pentru ea depunem eforturi. În fiecare zi.

Kärcher Futuretech

Kärcher Futuretech GmbH din Schwaikheim dezvoltă, produce și vinde produse modulare și soluții de sistem în întreaga lume, pentru o desfășurare rapidă, mobilă, a forțelor, în zonele de dezastru și de criză. Compania asigură sisteme în cadrul acestor grupe de produse: alimentarea cu apă, unități mobile pentru livrare de mâncare și băutură, tabere militare și protecție CBRN (materiale chimice, biologice, radioactive și nucleare).

Ringler

Ringler GmbH din Waldstetten este un cunoscut furnizor de aspiratoare de înaltă performanță pentru cerințe industriale variate. Gama de produse a companiei include aspiratoare industriale mobile, sisteme fixe de aspirare cu conducte, precum și sisteme de evacuare a prafului. Sistemele de aspirare de la Ringler joacă un rol important în curățarea unităților de producție, în menținerea siguranței la locul de muncă, în controlul poluării aerului și în protecția mediului.

WOMA

WOMA GmbH din Duisburg este un producător renumit de pompe de adâncime de înaltă presiune, de echipamente de presiune extrem de ridicată și de instrumente cu jet de apă. Compania se mândrește cu decenii de experiență în dezvoltarea și fabricarea sistemelor fixe și mobile de înaltă presiune din domeniul curățării cu jet de apă la presiune extrem de înaltă și pentru utilizări care impun presiuni de funcționare de până la 4.000 bar.

Zoi

Zoi TechCon GmbH se concentrează pe utilizarea de tehnologii noi în mediul de afaceri. Tot ce produce Zoi implică dezvoltare software și transformare aferentă serviciului cloud public. În calitate de angajator proaspăt din centrul Stuttgart-ului, cu locații în Berlin și Lisabona, Zoi inspiră oameni talentați din multe state și multe domenii să rezolve provocările digitale cu care se confruntă companiile și industriile mijlocii globale.

interpool

În calitate de furnizor de top de servicii de diagnosticare, interpool Personal GmbH, firmă internațională de consultanță pe probleme de gestionare a resurselor umane, este specializată în recrutarea, dezvoltarea și selectarea lucrătorilor, managerilor și stagiarilor competenți, din întreaga lume.

SoniQ Services

SoniQ Services GmbH, cu sediul în Berlin, oferă un sistem digital complet nou, dezvoltat în mod special pentru contractorii de servicii de construcții. Platforma tehnologică încorporează și conectează, în mod digital, întregul lanț valoric și pe participanții săi. Acest lucru asigură cea mai bună experiență posibilă.

Kärcher New Venture

Kärcher New Venture aduce laolaltă oameni, idei, oportunități de afaceri și capital. În calitate de partener strategic și investitor, Kärcher New Venture permite fondatorilor inovatori, dinamici, să își dezvolte și mai mult afacerile nou înființate și să modeleze viitoarea industrie a curățeniei, în parteneriat cu Kärcher.

Kärcher Municipal GmbH

Kärcher Municipal GmbH este o unitate specializată în cadrul Grupului Kärcher, care are se adresează municipalităților, companiilor de grădinărit și peisagistică și furnizorilor de servicii. Compania este situată în Reutlingen, unde se află funcțiile cheie precum administrarea, vânzările, gestionarea produsului, achiziția și dezvoltarea. Centrul de competență pentru dezvoltarea sistemelor de măturat se află în Schwaikheim, lângă Winnenden.